Algemene voorwaarden

SecureConsult
Het bedrijf SecureConsult is in 2010 opgericht door Peter Gaasbeek om advies te geven over camerabewaking, computers, netwerken, automation, alarm en toegangscontrole. Naast advies worden ook complete oplossingen geleverd en geïnstalleerd.

Het KvK nummer is 30281432 en SecureConsult is gevestigd in Rhenen.

Verkoopvoorwaarden
SecureConsult richt zich op advies, configuratie en installatie. De geadviseerde apparaten zijn standaard producten en kunnen door SecureConsult geleverd worden, onder voorbehoud van prijs en beschikbaarheid. De producten worden speciaal voor u besteld. U heeft daarom geen recht van retour op deze producten. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betalingstermijn is vooraf.

De informatie en de producten die worden getoond in deze webshop zijn bedoeld voor verkoopdoeleinden. De bij deze producten vermelde prijzen zijn met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en zorgvuldigheid vastgesteld. Toch kunnen wij u niet garanderen dat de getoonde informatie en de getoonde prijzen altijd juist en/of actueel zijn. De getoonde prijzen zijn daarom altijd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vooraf, tijdens of na het aankoopproces is voltooid wanneer duidelijk blijkt dat de prijzen fout zijn vermeld.

Levertijden
Onze producten worden na bestelling samengesteld en hebben normaal gesproken een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Bij het verzenden van de producten, wordt via email een track-and-trace code verstuurd.

Garantie
Op de producten in de webshop zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie en op refurbished producten in deze webshop geven we 2 jaar omruilgarantie: bij problemen wordt de aanschafprijs als korting gegeven op de aanschaf van een vervangend product bij SecureConsult. Maar ook na de garantie periode, helpen we graag.

Contact
We zijn per email bereikbaar via het contactformulier en via Whatsapp